Vadhibiscus Mini Pack

Vadhibiscus MINI PackHelyezz egy vadhibiszkusz virágot a pezsgős poharadba, majd öntsd fel a kedvenc pezsgőddel. Ha el szeretnéd színezni a pezsgőd, vagy szeretnéd, hogy még édesebb legyen, akkor önts az üvegben levő szirupból is hozzá. Az italod elfogyasztása után tedd ugyanezt a vadhibiszkusszal is! Hidd el, nem fogsz csalódni! Kellemes málna ízű, enyhe rebarbara hatással.

Összetevők

Vadhibiszkusz virág (hibiscus sabdariffa), nádcukor, víz.
Tartósítószert nem tartalmaz.
Minőségét bontatlanul 24 hónapig megőrzi.

10 db virág egy üvegben.

Vásárold meg a webáruházban vagy keresd az üzletekben

Mikor vegyek MINI Pack kiszerelést?

Akkor válaszd ezt a kiszerelést, ha magadnak vagy pároddal közösen, esetleg egy kis létszámú bulira veszed. Az sem gond, ha megmarad, mert felbontás után hűtve még négy hónapig el tudod tartani.

Tippek

  • ha száraz pezsgővel akarod kínálni, akkor mosd le a virágot enyhe vízsugár alatt, hogy eltávolítsd az édes szirupot
  • ha már felöntötted a vadhibiszkuszt pezsgővel, a pohár oldalához szorítva tehetsz 2-3 kiskanál szirupot is hozzá, hogy még különlegesebb szín és íz kavalkádot hozhass létre
  • használhatod a virágot, mint ehető dekorációt bármely ételkölteményedhez, desszertedhez, koktélodhoz. Recepteket a Koktélok és a Receptek menüpont alatt találsz, de szívesen várjuk saját ötleteidet is az info [at] vadhibiscus [dot] hu címen.
  • Igyekezz megfelelő minőségű pezsgőt fogyasztani és kerüld a gyöngyöző borokat, vagy kétes eredetű esetleg olcsó pezsgőket, mert az igazán finoman gyöngyöző pezsgést csak a jó minőségű pezsgő biztosítja (pl. Hungaria Extra Dry.)

Tálalási javaslat

  • A pohárköszöntő előtt tedd a vadhibiszkusz virágokat a poharakba és csak röviddel a koccintást megelőzően töltsd fel pezsgővel, hogy a virág teljes pompájával kerüljön a vendégek kezébe.
  • Használj vékony, kecses, hosszúszárú pezsgőspoharakat a tálaláshoz, ezekben érvényesül igazán a vadhibiszkusz különleges megjelenése.

Újdonság: most minden üvegen koktél receptek