Wild Hibiscus Royale

Ezt az italt először a legendás Dorchestor Hotelben szolgálták fel Londonban, ahol ez a legnépszerűbb pezsgős koktél a mai napig.

Hozzávalók

  • Vadhibiszkusz virág
  • 1 negyed rész natural rózsavíz
  • 2/3 rész vadhibiszkusz szirup
  • Menta
    Pezsgő

Elkészítés

Tegyél mentaleveleket a pezsgőspohárba, törd össze, majd távolítsd el őket. Helyezd el a pohár alján a vadhibiszkusz virágot. Ezután add hozzá a rózsavizet és ízlés szerint pár darab tépett mentalevelet, illetve öntsd fel pezsgővel a poharat. Legutoljára csöpögtess vadhibiszkusz szirupot a pohárba, ami majd gyönyörű rózsaszínes színt kölcsönöz a koktélnak.Tipp: ha a pezsgőspohár fenekére is teszünk a szirupból, szép rétegződést érhetünk el.A Hibiszkusz virága a pezsgőspohár alján 3-4 perc alatt nyílik ki, miközben a pezsgő buborékjai átjárják szirmait.

Wild Hibiscus Royale