Sea Urchin

Hozzávalók

1 rész vodka ½ rész campari 1 rész blue curacao szirup ¼ rész vadhibiscus szirup ¼ rész friss lime leve vadhibiscus hab 1 gerezd narancs vadhibiscus virág

Elkészítés

A folyékony összetevőket 10 másodpercig erőteljesen rázd össze jéggel, majd szűrd le hűtött martinis pohárba. Díszítés: tegyél a vadhibiscus virágba egy narancsgerezdet, majd fejjel lefelé helyezd a pohár szélére. Az ital tetejét díszítsd a hibiscus habbal. Hibiscus hab: 2 rész citromlé, 4 rész víz, 6 rész hibiscus szirup, 4 tojás fehérje, 1 színtelen zselatin lap Az összetevőket keverd össze, majd mixerrel készíts belőle habot. Hűtőben hagyd állni legalább 1 órát. Blue curacao szirup: 1 rész blue curacao likőr, 1 rész sima cukorszirup

Sea Urchin